Longering

Kristin tog nya mått på Ella, vilken resa vi har gjort på dessa månader. Hon har gått upp lite mer än 40 kg i muskelmassa och hon har höjt sig i manken nästan 3 cm. Hon börjar bli riktigt fin i kroppen, det ska bara till ännu mer muskler. Väldigt roligt att hon äntligen är rak och fin i kroppen, som vi har kämpat. 

Så sadeln behövdes vigdas ännu mer och sen gjorde hon en fin korrigering på ullen. Jag sitter ju tyngre på höger sida och det kommer tyvärr alltid vara så mer eller mindre. Skönt att hon var mjuk och fin i ryggen och inga större spänningar. Imorgon hinner jag nog inte få sadeln innan planerad lektion för Julia startar. Så det blir att rida själv, det går bra det med. 

Idag blev det istället longering inspänd, som börjar gå bättre och bättre. Hon är inte alls lika nervös och spänd längre. Sen hjälpte mamma mig att tömköra henne. Hon tycker det är läskigt och andas inte de första varven. Men idag slappnade hon av lite mer och började andas när vi gjorde halt/skritt övergångar. Hon har inga problem att byta varv, vilket är skönt. Med mer träning så kommer det vara ett bra komplement. Ännu har vi fortfarande mamma kopplad till ett grimskaft och vi är i skritt, men som sagt det går framåt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0