Förra veckan

Träningen i måndags och tisdags. Vi red på Marikas utebana och vi jobbade hela passet med att hon skulle vänta på mig och ta våra halvhalter på rätt sätt. I slutet var hon fantastisk och vi var i jobbet tillsammans. På tisdagmorgonen var det kyligare och vi red i ridhuset, där kom slänga sig runt mot innerskänkeln beteendet fram igen. När jag lägger på en mjuk skänkel som säger nej så sparkar hon mot mig. 


Skittråkigt när hon brunstar...

Onsdagen fick Ella vila för jag var helt dränerad på energi och tålamod. 

Torsdag red vi på utebanan och vi bråkade nästintill ingenting en gång sparkade hon mot min skänkel. Hon beter sig som en uppblåst blåsfisk som inte vill att luften ska gå ur henne när jag lägger benen runt henne. Nu ska vi lägga om foder och träning. Så hoppas jag att vi kan komma tillbaka starkare och mer tajta. 

Fredagen red vi ut tillsammans med Lisa och Malin och Ella skötte sig ännu en gång exemplariskt! Toppen väder och vi hade supertrevligt.

I lördags red vi på utebanan, tyvärr dammade det lite när en av pappas kusiner fotade mig och Ella när vi red. Hon kändes faktiskt riktigt bra, vi kommer inte till att rida linjer där jag vill men hon börjar bli mjukare i sidorna igen. Små steg i rätt riktning och det är jag tacksam för.

 Hon fick vila i söndags min fina men utmanande prinsessa. Hon kräver i dagsläget ett tålamod till 1000.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0