Äntligen satt jag upp

Det tog 4 1/2 vecka innan jag kunde hoppa upp i sadeln på Ella igen. Ja känslan var mer än magisk. Gud vad jag älskar min underbara kära prinsessa. Riktigt pirrigt i magen av ren lycka. 


Hon är riktigt het och det riktigt glöder i skorna på henne. Hennes sätt att visa att hon har saknat mig tror jag i kombination med den kärleken jag känner från henne i alla övriga situationer. Jag är så tacksam för mitt liv och min fantastiska häst. Små steg i rätt riktning

Nu har jag haft tre dagar där jag nästintill har varit fri från huvudvärk.


Jag har hunnit med mitt tredje besök hos sjukgymnasten och idag innebar det även mitt första gymbesök. Det kändes så himla underbart och det varade i 5 minuter. 

Jag har fått ordinerat att jag ska börja rida korta stunder och gymma varje dag resten av veckan. Det är två olika läger jag lite slits emellan. Läkaren säger att jag ska utmana huvudvärken och sjukgymnasten säger att jag ska backa såfort huvudvärken kommer. Får se hur jag lägger upp det, men det blir små steg i rätt riktning och det är det viktigaste för mig! 

Jag hoppas att jag kan sätta foten i stigbygeln och svinga mig upp på Ella till helgen! En riktig käftsmäll

Idag var jag i stallet. Jag har börjat må lite bättre och kunnat vara uppe längre stunder utan att huvudet sprängs. Så idag när mamma hade ridit klart Nanook så hoppade jag upp för att skritta av. Ett varv sen blev jag yr och illamående. 


Jag trodde att jag mådde bättre än så. Kan ärligt talat säga att jag fick en rejäl käftsmäll. Jag hade en målbild att jag skulle kunna rida Ella kanske fem min till helgen. Det känns väldigt lång borta i nuläget. 

Jag har anmält mig till ett meeting i juli, kommer jag komma till start? 

Jag ska gå på semester 2 juli för att jobba på världens bästa kollo, kommer jag vara redo att jobba då? 

Just idag är jag väldigt nere, bara att bryta ihop, gråta och sen kavla upp armarna och kämpa vidare...Laddat batterierna

Så härligt jag kunde genomföra två träningar och jag mådde inte sämre. Det bästa var att få sitta ner och prata med härliga vänner och få lite ny energi. Mår mycket bättre idag tack vare det känns det som. 


Idag ska jag försöka åka iväg och inhandla en ny hjälm och sen fortsätta att ta det lugnt så jag blir frisk.


Sjukskriven för hjärnskakning

När jag började tro att jag skulle kanske sitta på Ella till helgen, så slogs jag omkull igår. På akuten i fem timmar och konstaterar hjärnskakning. Sjukskriven i två veckor framöver minst. 


Kroppen börjar säga upp sig, min vänstra hand och ben börjar så smått leva sitt egna liv. Det som jag alltid försöker kontrollera rinner ur handen på mig. Inatt kändes det som att mitt vänsterben sprang ett maraton mellan de spastiska kramperna. 

Jag måste vila för att bli frisk och det kommer göra min kropp sämre...


Jag har också insett att vår debut i Msv B5 inte kommer gå av stapeln...än, har bara inte hjärta att återta anmälan riktigt än. Det kan ju ske mirakel!RSS 2.0