Redan rastlös

Ella har gått på sin vila. Nu ska hon få återhämta sig i kropp och huvud. Vi har senaste tiden jobbat mot nya mål och nu passar det som bäst att lägga in vila. Min stjärna är fantastisk, för var dag så känner jag att vi blir mer och mer ett team. Jag längtar redan efter att sitta på hennes rygg. Men hellre lägga vila när allt känns bra istället för att ha vila på grund av skador. Som tur är finns ju Nooken och jobba med. Ska bli härligt att lägga extra energi på honom igen, min älskade fux som ligger mig närmast hjärtat. Tänk vad han har hjälpt mig genom livet denna fantastiska herre.

Jag har också dragit igång med fysträning och inte bara löpning. Löpningen kör jag året om men nu är det dags att bygga styrka i kroppen också. Ska bli spännande att se resultatet om 6 månader. Nu siktar vi mot ett framgångsrikt 2017 med många spännande mål och drömmål!


November

Månadens planering

Må: tömkörning
Ti: syrran rider
Ons: longering
To: vila
Fre: träning för Marika
Lö: träning för Marika
Sö: lösgörande pass

Må: vila
Ti: dressyr
Ons: dressyr
To: tömkörning
Fre: hoppning
Lö: dressyr
Sö: dressyr

Må: dressyr
Ti: tömkörning
Ons: uteritt
To: dressyr
Fre: vila
Lö: vila
Sö: vila

Må: vila
Ti: vila
Ons: vila
To: vila
Fre: vila
Lö: vila
Sö: vila

Må: vila
Ti: vila
Ons: vila
To: vila
Fre: vila
Lö: vila
Sö: jogging


Utveckling

Ella och jag gör just nu en fantastisk utveckling tillsammans. Hon blir mer och mer ridbar för varje dag som går, min fantastiska Ella. Vi börjar komma upp till en ny nivå och den känslan är så häftig. Det tråkiga är att Ellas viloperiod närmar sig med stormsteg. Man vill ju inte annat än att rida.

Men det är härligt att kunna lägga in en vila när hon verkligen känns toppen fräsch.


RSS 2.0