Senaste tiden

.... Har verkligen försvunnit. Senaste starten vi gjorde tillsammans gick himla bra. Vi red på 64 % i la:3 och på 60 % i Msv C:1. I första klassen var hon fokuserad och med mig. Jag red bra och hon var mellan min hand och skänkel. Supernöjd med vår prestation. Till andra starten var hon lika fin om inte ännu bättre. Men här var jag kvar i lyckoruset efter första starten och slutade rida. Därmed tappade jag henne och hon var inte mellan min hand och skänkel. Trots det så ställde hon upp för mig och vi löste rundan bra ihop. 

Det har även hunnits med träning för Kristian i tre dagar. Jag och Ella har blivit så bortskämda. Jag bodde lyxigt i Kristians lastbil och Ella fick uppmärksamhet så det räckte och blev över. Kommer om träningen i ett eget inlägg. 
Tiden Springer

Den har verkligen sprungit iväg sen senaste tävlingen. Jag och min fästman har varit iväg på en kort semester och blev sjuka när vi kom hem. Det har blivit ett väldigt pysslande med just tiden, för att få Ella att tränas när jag var iväg och sjuk hjälpte Malin och Julia mig. Nu har jag långa dagar på nya jobbet och det kommer bli väldigt tidiga mornar och sena kvällar. 

Men det gör absolut ingenting då Ella är helt fantastisk att rida för tillfället. På onsdag är det tävling och vi har lagt upp en ny strategi som ska bli spännande att se vad den resulterar i. 


Planering och planering

Nu när jag börjar mitt nya sommarjobb blir det full planering av tiden för att hinna rida. Det kommer bli långa dagar, med antingen tidig morgon eller sen kväll. Tur att det är så roligt och spännande att rida min fantastiska häst varje dag. Det som jag blickar framåt mot nu är tre dagars träning för Kristian. 

Må: rida på förmiddagen innan jobbet. 
Ti: släppa ut hästarna och rida Ella 
Ons: kvällstävling med Ella i Mantorp
To: longera Ella över bommar. Malin eller jag fixar det. Har tre timmars rast på jobbet. 
Fre: rida Ella på morgonen
Lö: rida ut på kvällen
Sö: rida ut 
Må: oklart med jobbet, så den får hållas öppen.
Ti: rida Ella på kvällen
Ons: longeras av Malin
To: rida Ella på morgonen
Fre: rida Ella på kvällen
Lö: rida ut 
Sö: träna för Kristian 11:00
Må: träna för Kristian
Ti: träna för Kristian
Ons: promenad
To: promenad
Fre: promenad/joggRSS 2.0