Planering

Den här veckan hoppas jag få till två lektioner med Ella. Nu börjar också den roligaste perioden på året, människor åker bort och jag får möjligheten att utbilda och träna deras hästar. Som vanligt har jag mitt favorit fullblod i två veckor. Men först får jag träna en fantastisk liten ponny nu fram till jul. Ska bli oerhört spännande då hon inte är helt okomplicerad! 

Må: R tränas
Ti: R tränas
Ons: R vila
To: R tränas
Fre: R tränas
Lö: R vila
Sö: R tränas

Uppdaterar med Ella när jag stämt av lite! 

Ny familjemedlem

Vi har idag bestämt oss för en ny flicka som ska förgylla tillvaron hemma hos mamma och pappa 


Längtar tills hon kommer hem

Storm

Har varit ute och kört två hästar i förmiddags, väldigt glad över att vi höll oss kvar på vägen. Duktiga hästar som skötte sig hos tandläkaren och inga stora korrigeringar. Skönt det! 

När vi kom hem började det blåsa ännu mer och vi valde att rida ett pass i ridhuset. Ella får en guldstjärna idag! Hon skötte sig exemplariskt!

Ibland är det svårt att förstå sig på den här kära hästen, hon var cool och superfokuserad idag. Under tiden vi red hann det ramla två träd och det slog i porten och blinka i lamporna.

Nu blir det mys och vänta in min kära sambo sen ska vi fira fredag med pizza.
 

Härligt bra citat <3


Härlig uteritt

Myste med bästa syrran och Moa. Först red vi ut och sen avslutades det med tårtkalas. Snart flyttar Moa igen. Tråkigt för oss men är väldigt glad för hennes skull. 
Bryta ihop och komma igen

Min älskade prinsessa fick en väl förtjänad vilodag igår. Jag behövde ladda om mentalt och göra en plan! 

Idag red vi långa linjer med mycket tempoväxlingar och övergångar varvat med lösgörande rörelser. Hon var väldigt het på gröten men vi löste det bra och slutade på en bra nivå. Imorgon tar vi vid där vi avslutade idag och på torsdag siktar vi på att rida ut om vi hittar något sällskap. 

Idag tog jag hjälp av gramanen igen då hon vila igår. Skönt att vi slapp missförstå varandra, hon är så extra känslig när hon är pigg så hon försöker alltid förekomma mig med vad hon tror att jag vill. Lyxproblem, men det är svårt när man inte kan röra en millimeter utan att hon gör allt mellan piaff till byten i varje. 

Älskade älskade vän

RSS 2.0