Tävling i Heda

Idag tävlade jag i Heda med tryckande värme och muller som orskade förseningar i resultat och irriterade ryttare. För mig och Nanook gick det så himla bra i första klassen LB:1 med slutkommentaren att det var en trevlig uppvisning i stadig form. Försök att sitta mer still med handen. Lycka till. Väldigt roligt då det gått 4 månader sen jag hittade honom skadad i hagen. 
 
 
I andra klassen så kände jag av den tryckande värmen så jag orkade inte rida ihop Nanook i LA:1. Slutkommentaren blev att han blir lite tung i handen ibland. Kan komma upp mer fram. Försök att sitta stll med handen och att stämma av med halvhalter. Lycka till. Det är just det vi ska jobba vidare med. Jag är väldigt nöjd med dagen och min underbara häst. 
 
 

Träningsupplägg

Nu tror jag att jag har hittat vårt träningsupplägg med tränare. Jag ska fortsätta under hösten att träna ett pass varje vecka för tränare. Jag varierar dock varannan vecka mellan Camilla Lindh och Julia Augustsson. Så två gånger i månaden kommer jag rida för Camilla Lindh som kommer till oss på Lindgården och två gånger i månaden kommer jag rida för Julia Augustsson så då åker jag till henne. 
 
 
-Här ovanför rider Julia Nanook under min semester-
 
 
Jag tycker att kombinationen med Julia och Camilla är den bästa träning för oss just nu. Mette Henriksen är även hon viktig för mig och min vidare utveckling. Om det blir som planerat så kommer hon och har återkommande träningshelger på Lindgårdens Ridcenter varannan månad. Hon kommer till Lindgården 17-18 augusti.
 
 

Blogg paus

Har nu länge tänkt att börja skriva här igen. Men det har varit så himla mycket som fyllt mina dagar så tiden har inte funnits.
 
 
Nu har jag ny energi för den här bloggen. 
 
 
 

RSS 2.0