Det där med byten

Hos min fina häst har äntligen poletten fallit ner, han kommer nu ihåg hur man byter på riktigt. Åt ena hållet i alla fall, från höger till vänster gör han fortfarande westernbyten. Det roliga i det hela är att innan han blev lite oren och stel i nacken kämpade vi på med bytena och de som gick bäst var de från höger till vänster. Nu under i gångsättnings perioden så har han gjort byten när han känt för det men då är det från vänster till höger som är helt rena 8/10 gånger. Hoppas nu att när Mette kommer att vi kan få hjälp med att sätta rena byten i båda varven. 
 
Idag red Nathalie dressyr på N och det gick riktigt bra. Hon hatar verkligen att trav jobba Nanook så fokus låg på galoppen idag. Hon körde mycket tempoväxlingar och övergångar. I slutet satte hon tillbaka honom riktigt fint i galoppen. Där måste han bli starkare och han är på god väg.
 
Fick idag veta att lektionen på fredag är inställd så då blir det programridning på schemat istället. Känner att det är tråkigt när man bokat in och planerat för träning och sen blir det inte av. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0